VIDEO Spevák Devendra Banhart zverejnil pieseň Saturday Night

NETKY.SK • 30 August 2016, 13:48 • 2 min
VIDEO Spevák Devendra Banhart zverejnil pieseň Saturday Night

BRATISLAVA - Americko-venezuelský spevák a skladateľ Devendra Banhart predstavil v pondelok skladbu s názvom Saturday Night. Priaznivci 35-ročného interpreta si môžu vypočuť jeho najnovší počin prostredníctvom služieb Spotify či YouTube.

slovakia

left justify in out

Novinka pochádza z pripravovaného albumu Ape in Pink Marble, ktorý sa dostane na trh 23. septembra. Hudobníkova deviata štúdiovka bude obsahovať trinásť skladieb vrátane singla Middle Names, ktorý rodák z texaského Houstonu ponúkol v júni.


Devendra Obi Banhart sa narodil v Texase, no až do štrnástich rokov žil vo Venezuele. Debutoval v roku 2002 albumom The Charles C. Leary, po ktorom nasledovalo ďalších sedem štúdioviek.

 

Zatiaľ poslednú s názvom Mala vydal v roku 2013. Na nahrávke sa nachádzajú Banhartove zrejme najznámejšie skladby Für Hildegard von Bingen, Never Seen Such Good Things a Mi Negrita. Na konte má tiež spoluprácu s interpretmi ako CocoRosie, Antony and The Johnsons, Joanna Newsom či Beck.


Tracklist albumu Devendra Banhart - Ape in Pink Marble:
01 Middle Names
02 Good Time Charlie
03 Jon Lends A Hand
04 Mara
05 Fancy Man
06 Fig In Leather
07 Theme for A Taiwanese Woman In Lime Green
08 Souvenirs
09 Mourner’s Dance
10 Saturday Night
11 Linda 56
12 Lucky
13 Celebration







twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies