VIDEO Spevák Chris Cornell naživo predstavil skladbu The Promise

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 14:11 • 2 min
VIDEO Spevák Chris Cornell naživo predstavil skladbu The Promise

BRATISLAVA - Americký spevák a hudobník Chris Cornell naživo predstavil skladbu The Promise.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný líder kapely Soundgarden tak urobil v televíznej relácii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, kde ho sprevádzal aj spoluhráč Matt Cameron zo Soundgarden.

Výťažok z predaja skladby pôjde na konto neziskovej organizácie International Rescue Committee, ktorá pomáha ľuďom postihnutým vojnou či prírodnými katastrofami. Cornell nahral pieseň pre film The Promise, ktorý prichádza dnes do amerických kín. V snímke režiséra Terryho Georgea si zahrali napríklad Oscar Isaac, Charlotte Le Bon alebo Christian Bale.

Chris Cornell, vlastným menom Christopher John Boyle, je známy najmä ako spevák a gitarista spomínanej skupiny Soundgarden, s ktorou dosiaľ vydal šesť štúdioviek. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Euphoria Morning, po ktorej nasledovali nahrávky Carry On (2007), Scream (2009) a Higher Truth (2015).

 

Okrem toho má na konte napríklad aj živú nahrávku Songbook (2011). S formáciou Audioslave, ktorá fungovala v období 2001 až 2007, ponúkol albumy Audioslave (2002), Out Of Exile (2005) a Revelations (2006). S už nefungujúcou kapelou Temple of the Dog vydal v roku 1991 jediný, eponymný album.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona