VIDEO Spevák Brian Johnson zaspieval na koncerte Paula Rodgersa

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 16:06 • 2 min
VIDEO Spevák Brian Johnson zaspieval na koncerte Paula Rodgersa

BRATISLAVA - Anglický spevák Brian Johnson, známy ako niekdajší líder austrálskej kapely AC/DC, vystúpil na koncerte svojho krajana Paula Rodgersa.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa konalo v nedeľu v New Theatre v Oxforde, pričom spomínanú dvojicu na pódiu doplnil aj bývalý spevák legendárnych Led Zeppelin Robert Plant.

 

Všetci traja spoločne predviedli skladbu Money (That's What I Want) od Barretta Stronga. Šesťdesiatosemročný Plant zahral aj na ústnu harmoniku. Koncert sa konal v rámci turné Free Spirit 67-ročného Rodgersa, známeho najmä z kapiel Free a Bad Company.

Šesťdesiatdeväťročný Brian Francis Johnson sa v roku 1980 pridal k AC/DC po tom, ako zomrel spevák Bon Scott. S kapelou následne vydal jej najpredávanejší album Back In Black (1980). Nasledovali nahrávky ako napríklad For Those About To Rock We Salute You (1981), Blow Up Your Video (1988), Ballbreaker (1995), Stiff Upper Lip (2000) či Rock or Bust (2014). Vlani skupinu opustil pre problémy so sluchom a na turné ho vystriedal Axl Rose z Guns N' Roses.

 

V súčasnosti moderuje vlastnú televíznu reláciu Brian Johnson's Life On The Road, v ktorej sa objaví aj spomínaný Plant.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies