VIDEO Speváčka Rita Ora predstavila pieseň Your Song

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 14:03 • 2 min
VIDEO Speváčka Rita Ora predstavila pieseň Your Song

BRATISLAVA - Britská speváčka a herečka Rita Ora zverejnila pieseň Your Song. Singel je prvou nahrávkou z jej pripravovanej štúdiovky, ktorá by sa mala dostať na trh na konci tohto roka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná interpretka na nahrávke spolupracovala so spevákom Edom Sheeranom a hudobníkom Steveom Macom. Rodáčka z kosovskej Prištiny k piesni ponúkla na službe YouTube lyric video. "Your Song má všetko, čo som chcela vyjadriť. Je to pieseň plná pozitivity. Milujem prácu s Edom a Steveom. Bolo úžasné priniesť tento nápad do života s jednými z najtalentovanejších skladateľov," vyjadrila sa o svojom najnovšom počine. Pre Oru je Your Song tiež prvou skladbou, ktorá vznikla pod hlavičkou hudobného vydavateľstva Atlantic Records. S ním speváčka podpísala zmluvu vlani v júni.

Rita Sahatçiu Ora sa krátko po narodení presťahovala s rodinou z Prištiny do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2012 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now, ktorý s ňou obsadil prvé miesto UK Chartu.

 

Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. (feat. Tinie Tempah) a I Will Never Let You Down. V auguste 2012 vydala zatiaľ jediný album Ora, pričom s ním tiež dobyla UK Chart.

 

Príležitostne sa venuje aj herectvu. Zahrala si napríklad v snímkach Šmejdi (2004), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013), Päťdesiat odtieňov sivej (2015), Bojovník (2015) či Pätdesiat odtieňov temnoty (2017).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies