VIDEO Speváčka Mista zverejnila skladbu Sme Tu Len Raz

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 13:11 • 2 min
VIDEO Speváčka Mista zverejnila skladbu Sme Tu Len Raz

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Mista zverejnila skladbu Sme Tu Len Raz.

slovakia

left justify in out

Interpretka sa podieľala spolu so Stanom Šimorom na hudbe novinky, autorom textu je Vlado Krausz. Speváčka chce prostredníctvom piesne vyzvať ľudí, aby si naplno užívali život a nezabudli na pominuteľnosť chvíle. 

 

"To sú presne témy, ktoré ma zaujímajú. Také, nad ktorými sa človek zastaví a donútia ho premýšľať. Táto téma vyslovene kričí, aby sme sa v každodennom zhone konečne zastavili a začali premýšľať, ako žijeme svoj život. Aby sme si uvedomili, že to, čo je dnes pre nás samozrejmosťou, to tu už zajtra nemusí byť. Aby sme zhodnotili, čo je v našom živote dôležité a to prežívali naplno. Ja som musela tiež párkrát spadnúť na dno, aby som sa naučila selektovať ľudí a veci v mojom živote. Ponechať si to, čo ma robí šťastnou a odpojiť sa od toho, čo ma ubíja," vyjadrila sa rodáčka z Bratislavy. 

Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, ktorý režíroval Tomáš Krejčí. "Už od začiatku som mala predstavu, ako by mal videoklip vyzerať. Chcela som, aby v ňom boli zachytené tie najdôležitejšie momenty v ľudskom živote. On moju víziu okamžite pochopil a veľmi citlivo a emotívne ju sfilmoval. Z výsledného klipu som bola nadšená. Myslím, že to bol trošku aj osud. Skladbu sme mali hotovú už tri týždne a stále sme nemali vhodný tím na natáčanie klipu. Keď som už bola zúfalá, tak mi z ničoho nič prišiel e-mail od Tomáša, či by sme spolu niečo nevyskúšali. Za týždeň bol klip nakrútený a presne vystihoval moju víziu," povedala speváčka a huslistka, ktorá hrá v klipe s jej špeciálnym slákom. "Je to slák od veľmi šikovného českého sláčikára Petra Auředníka. Je zhotovený zo špeciálnych konských vlasov a má vygravírované moje iniciály. Slák je pre huslistu ako jeho predĺžená ruka a musí mu hneď na prvý dotyk sadnúť. Ja som si vyberala z viacerých, ale tento bol pre mňa láskou na prvý dotyk," objasnila hudobníčka.

V klipe sa predstavila aj jej sprievodná kapela v zložení Petr Ptáček, Michal Sládek a Pavel Palát, s ktorou pripravuje nový album. Nahrávku, na ktorej sa podieľa aj gitarista Henry Tóth, plánuje uviesť na trh pred letom. 

Mista, vlastným menom Soňa Šimorová, vyštudovala husle a klavír na konzervatóriu a následne aj na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Vlani ponúkla singel Deň s Tebou, ktorý bol jej prvou skladbou v slovenčine. Predtým nahrala piesne ako Rock It (United), Never Hide, Ca$h Out, Feel the Breeze, Go Wild alebo Catwalk Fever. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies