VIDEO Speváčka Mariah Carey sa rozišla s Bryanom Tanakom a ohlásila nový album

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 09:30 • 2 min
VIDEO Speváčka Mariah Carey sa rozišla s Bryanom Tanakom a ohlásila nový album

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Mariah Carey sa rozišla s priateľom, tanečníkom Bryanom Tanakom.

slovakia

left justify in out

"Stalo sa to iba nedávno. Mariah to ukončila, pričom všetci dúfali, že to spraví. Má na práci lepšie veci. Je šťastná a sústredí sa na svoje deti a novú hudbu. Bryan bol dobrý na rozptýlenie po tom, ako sa rozišla s Jamesom (bývalým snúbencom Jamesom Packerom, pozn. SITA). Teraz je vhodný čas, aby bola sama a sústredila sa iba na seba," uviedol nemenovaný zdroj zo speváčkinho okolia pre magazín People.

Ako informoval portál TMZ.com, speváčka sa s 33-ročným Tanakom rozišla preto, že míňal veľa peňazí a žiarlil na jej exmanžela, rappera a herca Nicka Cannona, s ktorým má dve deti. Carey a Cannon sú si aj po rozvode blízki, čo Tanakovi prekážalo, a preto údajne pred speváčkou flirtoval s inými ženami. Carey a Cannon sa nedávno spoločne aj so svojimi deťmi objavili na udeľovaní Kids’ Choice Awards, čo Tanaka považoval za prejav neúcty voči nemu.

Carey sa v súčasnosti sústredí na hudbu, pričom založila vlastný label Butterfly MC Records, prostredníctvom ktorého podpísala novú zmluvu s vydavateľstvom Epic Records. V pondelok o tom informoval riaditeľ vydavateľstva Epic Records L.A. Reid s tým, že speváčkin nový album by mal vyjsť tento rok. "Teším sa na túto novú kapitolu a že budem naďalej spolupracovať s ľuďmi, ktorých mám veľmi rada," vyhlásila Carey. Žiadne podrobnosti o pripravovanom albume však zatiaľ nie sú známe.

Mariah Carey pôsobí na hudobnej scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Debutový, eponymný album vydala v roku 1990, pričom v máji 2014 uviedla na trh štrnástu štúdiovku Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Na celom svete predala viac ako 200 miliónov kópií albumov. Získala 32 Billboard Music Awards, desať American Music Awards či päť cien Grammy. Zahrala si napríklad v snímkach Stať sa hviezdou (2001), Tennessee (2008), Precious (2009) alebo Komorník (2013). V roku 2002 sa tiež predstavila v jednej epizóde seriálu Ally McBealová (1997 - 2002) a vlani zase v jednej časti projektu Empire (2015).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies