VIDEO Speváčka Lorde zverejnila skladbu Perfect Places

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 13:03 • 2 min
VIDEO Speváčka Lorde zverejnila skladbu Perfect Places

BRATISLAVA - Novozélandská speváčka Lorde zverejnila skladbu Perfect Places.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na očakávanom albume Melodrama, ktorý interpretka plánuje vydať 16. júna. Nahrávka bude obsahovať dovedna jedenásť skladieb. Medzi nimi je tiež prvý singel Green Light, ku ktorému 20-ročná interpretka zverejnila aj videoklip.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si z albumu Melodrama môžu vypočuť aj piesne Liability či Homemade Dynamite. Rodáčka z Aucklandu sa tento rok predstaví napríklad na poľskom festivale Open'er, ktorý sa bude konať od 28. júna do 1. júla v meste Gdynia.

Lorde, vlastným menom Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, sa preslávila v októbri 2013, keď sa vo veku 16 rokov a 11 mesiacov stala so skladbou Royals najmladším interpretom, ktorý sa dostal na čelo Billboardu Hot 100 od 14. novembra 1987, keď v ňom triumfovala americká speváčka Tiffany s piesňou I Think We're Alone Now.

 

Lorde sa stala aj prvým novozélandským hudobníkom, ktorý tento rebríček dobyl ako hlavný interpret. Skladba Royals vyšla najprv na jej debutovom EP The Love Club (2013) a neskôr aj na albume Pure Heroine (2013).

 

Táto pieseň jej vyniesla aj dve ceny Grammy. Časopis Time ju v roku 2013 zaradil do zoznamu najvplyvnejších tínedžerov na svete a v nasledujúcom roku sa dostala do zoznamu najvplyvnejších ľudí do 30 rokov podľa magazínu Forbes.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies