VIDEO Speváčka Laura Marling ponúkne budúci rok nový album

NETKY.SK • 28 November 2016, 16:42 • 2 min
VIDEO Speváčka Laura Marling ponúkne budúci rok nový album

BRATISLAVA – Anglická folková speváčka a skladateľka Laura Marling dnes oznámila, že budúci rok vydá nový album. Štúdiovka sa bude volať Semper Femina a na trh sa dostane 10. marca. Dvadsaťšesťročná hudobníčka nahrávala novinku v Los Angeles. Produkčne sa na nej podieľal americký skladateľ Blake Mills.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z grófstva Berkshire dnes taktiež predstavila prvý singel novinky s názvom Soothing, ku ktorému ponúkla i videoklip. Fanúšikovia interpretky si ho môžu pozrieť prostredníctvom služby YouTube.


Laura Beatrice Marling debutovala v roku 2008 albumom Alas, I Cannot Swim, za ktorý získala nomináciu na prestížnu Mercury Prize. Na tú ju nominovali aj vďaka štúdiovkám I Speak Because I Can (2010) a Once I Was An Eagle (2013).

 

Vydala aj albumy A Creature I Don't Know (2011) a Short Movie (2015). Na konte má tiež šesť EP nahrávok. Dosiaľ sa jej podarilo získať po jednej BRIT Award a NME Award.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona