VIDEO Speváčka Halsey predstavila skladbu Eyes Closed

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 11:07 • 2 min
VIDEO Speváčka Halsey predstavila skladbu Eyes Closed

BRATISLAVA - Americká speváčka a skladateľka Halsey zverejnila pieseň Eyes Closed. Novinka je druhou ukážkou z jej pripravovanej druhej štúdiovky hopeless fountain kingdom. Spoluautorom singla, ktorý si priaznivci interpretky môžu vypočuť napríklad prostredníctvom služby YouTube, je kanadský spevák The Weeknd.

slovakia

left justify in out

Spomínaný album sa dostane na trh 2. júna a bude obsahovať šestnásť skladieb. Hosťovať na ňom budú Lauren Jauregui zo skupiny Fifth Harmony, Cashmere Cat a Quavo z formácie Migos. Dvadsaťdvaročná Halsey už zo štúdiovky ponúkla prvý singel s názvom Now or Never. K piesni zverejnila aj videoklip, ktorý tiež sama režírovala.

Halsey, celým menom Ashley Nicolette Frangipane, na hudobnej scéne prerazila v roku 2014, keď vo februári na službe SoundCloud zverejnila skladbu Ghost a následne podpísala zmluvu s labelom Astralwerks. V októbri vydala EP Room 93 (2014) a o rok neskôr v auguste prvú štúdiovku Badlands, na ktorej sa nachádza aj menovaná pieseň Ghost či singel New Americana.

 

Za spoluprácu na skladbe Closer dua The Chainsmokers, si vyslúžila jednu nomináciu na cenu Grammy a štyri na iHeartRadio Music Awards. Trojica z nich jednu premenila na víťazstvo, keď si odniesla cenu za tanečnú skladbu roka.

 

Druhú nomináciu na Grammy si Halsey vyslúžila za spoluprácu na albume Purpose (2015) Justina Biebera, na ktorý spoločne naspievali dueto The Feeling.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona