VIDEO Speváčka Geri Halliwell zverejnila pieseň Angels In Chains

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 16:40 • 2 min
VIDEO Speváčka Geri Halliwell zverejnila pieseň Angels In Chains

BRATISLAVA - Anglická speváčka, herečka a spisovateľka Geri Halliwell, známa aj ako Ginger Spice z dievčenskej skupiny Spice Girls, zverejnila pieseň Angels in Chains.

slovakia

left justify in out

Novinka, ktorá je poctou zosnulému spevákovi Georgeovi Michaelovi, sa mala dostať na trh v piatok 23. júna, no 44-ročná interpretka ju sprístupnila prostredníctvom služby Spotify už v pondelok ráno. Singel je jej prvou skladbou po dvanástich rokoch a všetky tržby z jeho predaja poputujú detskej charite Childline.

"Keď som po prvý raz počula tú smutnú správu o jeho úmrtí, bola som v deviatom mesiaci tehotenstva so synom Montym a bola som plná emócií. Nevedela som, čo robiť so svojimi pocitmi, tak som ich dala do piesne, z ktorej vznikla Angels in Chains," zdôvodnila vznik balady minulý týždeň speváčka, keď oznámila jej vydanie.

Geraldine Estelle "Geri" Horner sa preslávila v spomínanej formácii Spice Girls, s ktorou vydala albumy Spice (1996) a Spiceworld (1997). V roku 1998 skupinu opustila a vydala sa na sólovú dráhu. Na konte má štúdiovky Schizophonic (1999), Scream If You Wanna Go Faster (2001) a Passion (2005).

 

So Spice Girls potom ešte vydala výberovku Greatest Hits (2007) a taktiež spolu s ostatnými členkami absolvovala svetové turné. Objavila sa aj v jednej epizóde televízneho seriálu Sex v meste (1998 - 2004) a zahrala si napríklad aj vo filme Zastaneš a neprežiješ 2 (2009).

 

Píše i knihy pre deti, je autorkou série príbehov o Ugenii Lavender, ktoré na Slovensku vychádzajú pod názvom Eugénia Levanduľová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona