VIDEO Speváčka Charli XCX zverejnila singel After The Afterparty

NETKY.SK • 28 Október 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Speváčka Charli XCX zverejnila singel After The Afterparty

BRATISLAVA - Anglická speváčka a skladateľka Charli XCX dnes predstavila singel s názvom After The Afterparty.

slovakia

left justify in out

Novinka 24-ročnej rodáčky z Cambridgeu vznikla v spolupráci s americkým rapperom Lil Yachtym. Fanúšikovia a fanúšičky mladej interpretky si skladbu, ktorá je predzvesťou jej pripravovaného tretieho štúdiového albumu, môžu vypočuť na viacerých digitálnych platformách ako sú Spotify či YouTube.


Charli XCX, vlastným menom Charlotte Emma Aitchison, začala písať skladby už ako 14-ročná. Prvý album 14, ktorý však slúžil len na propagáciu a nedostal sa do predaja, predstavila v roku 2008. V apríli 2013 sa na trh dostala jej štúdiovka True Romance, na ktorú nadviazala nahrávkou s názvom Sucker (2014).

 

S austrálskou rapperkou Iggy Azalea nahrala skladbu Fancy, ktorú americký magazín Billboard vyhlásil v roku 2014 za najväčší hit leta. Na konte má napríklad aj EP Vroom Vroom, ktoré vydala tento rok vo februári.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies