VIDEO Speváčka Charli XCX ponúkla videoklip k piesni After The Afterparty

NETKY.SK • 31 Október 2016, 15:49 • 2 min
VIDEO Speváčka Charli XCX ponúkla videoklip k piesni After The Afterparty

BRATISLAVA - Anglická speváčka a skladateľka Charli XCX predstavila v nedeľu videoklip k singlu After The Afterparty. V takmer štvorminútovom videu 24-ročná interpretka účinkuje spolu s viacerými mladými ľuďmi ako skupina zombie, ktorá nechce prestať so zabávaním sa.

slovakia

left justify in out

Okrem rodáčky z Cambridgeu sa v klipe ukázal tiež americký rapper Lil Yachty, v spolupráci s ktorým skladba vznikla. Priaznivci mladej hudobníčky si môžu pozrieť jej najnovší videoklip prostredníctvom služby YouTube.

 

Skladba After The Afterparty pochádza z pripravovaného tretieho štúdiového albumu, pričom ide o prvý singel z neho. Dátum vydania, názov či tracklist nahrávky však interpretka zatiaľ neprezradila.


Charli XCX, vlastným menom Charlotte Emma Aitchison, začala písať skladby už ako 14-ročná. Prvý album 14, ktorý však slúžil len na propagáciu a nedostal sa do predaja, predstavila v roku 2008. V apríli 2013 sa na trh dostala jej štúdiovka True Romance, na ktorú nadviazala nahrávkou Sucker (2014). S austrálskou rapperkou Iggy Azalea nahrala skladbu Fancy, ktorú americký magazín Billboard vyhlásil v roku 2014 za najväčší hit leta. Na konte má napríklad aj EP Vroom Vroom, ktoré vydala tento rok vo februári.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies