VIDEO Speváčka Camila Cabello zverejnila singel Love Incredible

NETKY.SK • 30 Január 2017, 13:08 • 2 min
VIDEO Speváčka Camila Cabello zverejnila singel Love Incredible

BRATISLAVA - Speváčka Camila Cabello, bývalá členka americkej skupiny Fifth Harmony, zverejnila sólový singel Love Incredible. Na novinke sa podieľal aj nórsky producent Cashmere Cat, s ktorým už spolupracovali Ariana Grande, The Weeknd, Selena Gomez, 2 Chainz a mnohí ďalší. Devätnásťročná rodáčka z Kuby ponúkla ku skladbe aj lyric video.

slovakia

left justify in out

Camila Cabello vlani spolupracovala napríklad s rapperom Machine Gun Kelly na skladbe Bad Things. Predtým nahrala s kanadským hudobníkom a spevákom Shawnom Mendesom pieseň I Know What You Did Last Summer.


Speváčka sa preslávila v spomínanej skupine Fifth Harmony, ktorá sa dostala do povedomia v roku 2012 v americkej verzii súťaže The X Factor. Predvlani vydali debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink). Minulý rok v máji ponúkli druhú štúdiovku 7/27, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 umiestnila na štvrtej priečke.

 

Nahrávka obsahuje aj hit Work from Home (feat. Ty Dolla Sign). Podarilo sa im získať napríklad jednu American Music Award alebo tri MTV Europe Music Awards. Cabello skupinu opustila minulý rok v decembri.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies