VIDEO Speváčka Camila Cabello ohlásila debutovú sólovku, v piatok predstaví prvý singel

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 14:09 • 2 min
VIDEO Speváčka Camila Cabello ohlásila debutovú sólovku, v piatok predstaví prvý singel

BRATISLAVA - Americká speváčka Camila Cabello oznámila, že jej pripravovaná debutová sólová štúdiovka sa bude volať The Hurting, The Healing, The Loving.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročná niekdajšia členka skupiny Fifth Harmony to prezradila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, termín vydania albumu však zatiaľ nezverejnila.

 

Rodáčka z kubánskej Havany ďalej oznámila, že prvý singel, ktorým by mala byť skladba I Have Questions, predstaví v piatok 19. mája.

Karla Camila Cabello Estrabao sa preslávila v spomínanej skupine Fifth Harmony, ktorá sa dostala do povedomia v roku 2012 v americkej verzii súťaže The X Factor. Predvlani vydali debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink).

 

Minulý rok v máji ponúkli druhú štúdiovku 7/27, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 umiestnila na štvrtej priečke. Nahrávka obsahuje aj hit Work From Home (feat. Ty Dolla Sign). Podarilo sa im získať napríklad jednu American Music Award alebo tri MTV Europe Music Awards.

 

Cabello skupinu opustila vlani v decembri, pričom ako sólová interpretka spolupracovala s interpretmi ako Shawn Mendes, Pitbull, Machine Gun Kelly a Cashmere Cat.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies