VIDEO Soundtrack seriálu Stranger Things vyjde aj na vinyle

NETKY.SK • 7 September 2016, 15:17 • 2 min
VIDEO Soundtrack seriálu Stranger Things vyjde aj na vinyle

BRATISLAVA - Prvá časť soundtracku mysteriózneho seriálu Stranger Things (2016) vyjde aj na vinyle. Obe časti nahrávky, za ktorou stoja Kyle Dixon a Michael Stein z formácie S U R V I V E, predstavili v digitálnej verzii už 12. augusta.

slovakia

left justify in out

Prvú časť soundtracku však ponúknu na CD až 14. októbra, pričom na vinyle sa dostane na americký a britský trh o dva týždne neskôr. Priaznivci seriálu z iných častí sveta si na vinyl s prvou časťou počkajú do 11. novembra.
Novinka vyjde ako 2LP v obale vo forme skladačky. Na trh by mali uviesť aj vinyl s druhou časťou a limitovaný box set obsahujúci 4LP s kompletným soundtrackom. Detaily o nahrávkach či dátumy ich vydania plánujú oznámiť už čoskoro.


Seriál Stranger Things bratov Matta a Rossa Dufferovcov sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia a zameriava sa na Willa, Mikea, Dustina a Lucasa - štyroch kamarátov, ktorí spolu každodenne trávia čas. Will však jedného dňa záhadne zmizne a trojica chlapcov, Willova matka Joyce (Winona Ryder) a jeho starší brat Jonathan (Charlie Heaton) sa ho rozhodnú hľadať na vlastnú päsť. Neskôr sa k Joyce pridá aj najprv pasívny šerif Jim Hopper, ktorého stvárňuje David Harbour. Chlapci ale namiesto nezvestného Willa natrafia na záhadné dievča bez mena v podaní Millie Bobby Brown, ktoré je zrejme obeťou tajných experimentov. Následný rad nevysvetliteľných udalostí tak výrazne zasiahne do životov ľudí v malom mestečku.

 

Herecké obsadenie ďalej dopĺňajú Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) či Noah Schnapp (Will). Spoločnosť Netflix momentálne pripravuje druhú sezónu projektu, ktorá by sa mala dostať na obrazovky na budúci rok.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona