VIDEO Šokujúce zábery streľby pred kaviarňou v Paríži

NETKY.SK • 19 November 2015, 12:27 • 2 min
VIDEO Šokujúce zábery streľby pred kaviarňou v Paríži

PARÍŽ - Francúzsko je po piatkových útokoch zahalené do smútku. Desivé zábery teroristického besnenia zachytila bezpečnostná kamera reštaurácie, pred ktorou sa odohrávala streľba.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na záberoch, ktoré zverejnil portál Daily Mail je vidieť útočníka, ktorý strieľa do všetkého čo mu príde do cesty. Terorista drží pušku AK-47 a strieľa do ľudí pred reštauráciou. Tí pred ním v panike utekajú, aby so schovali vo vnútri podniku. To útočníka nezastaví a začne streľať do budovy. 

 

 

 

V tom si všimne ako leží na zemi žena. Pristúpi k nej a namieri k jej hlave zbraň. Všetko naznačuje o tom, že to sú posledné sekundy jej života, ale v tom sa stane niečo neočakávané. Mužovi sa zasekne zbraň. To využije žena a rýchlo utečie do bezpečia. Útočník s nefunkčnou zbraňou sa dal rýchlo na útek.

 

Polícia odmietla z bezpečnostných dôvodou zverejniť meno útočníka, ale Daily Mail sa domnieva, že je to práve hľadaný Belgičan Saláh Abdeslam, ktorý sa vyhol zatknutiu vďaka chybe polície na francúzsko-belgickej hranici. Saláh Abdeslam je stále na slobode a uniká polícii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies