VIDEO Šokujte: Vyskúšajte ombré líčenie pier

NETKY.SK • 26 December 2016, 14:44 • 2 min
VIDEO Šokujte: Vyskúšajte ombré líčenie pier

BRATISLAVA - Ombré nemusíte mať iba vo vlasoch, vyskúšať ho môžete aj na vašich perách. Vyzerá to síce zložitejšie, ale ide o to vybrať si správnu farebnú kombináciu a po pár nácvikoch to zvládnete ako profesionálka.

slovakia

left justify in out

Ombré líčenie vyzerá veľmi dobre na plných perách, ale ak ste čo i len trošku šikovná aj s malými, úzkymi perami dokážete vytvoriť hotové dielo.

 

Budete potrebovať: - čiernu alebo tmavvú kontúrovaciu ceruzku

                                - farebné rúže

                                - štetec

 

Akú farbu si zvolíte je na vás, ale najlepšie sa osvedčili tieto farebné kombinácie: 

- čierna, hnedá, červená

- čierna, hnedá, ružová

- čierna, hnedá, oranžová až žltá

 

Začíname ľahko kontúrovacou ceruzkou a potom sa postupne hráme s dvoma či viac farebnými odtieňmi buď kontúrovacych ceruziek na pery alebo rúžov. Na prechody medzi farbami použijeme štetček, ktorým zmažeme ostré prechody farieb. Nakoniec doladíme hlavné kontúru pier a opäť jemne rozmažeme do stratena.

 

 

Na ombré líčenie sa hodia rúže naozaj kvalitné, ktoré sú dobre pigmentované a nie sú príliš mastné. Majú matný efekt a vysoký obsah farebného pigmentu, s ktorým sa potom dobre pracuje aj v menšej vrstve. Nezabdunite mať vždy red nanášaním rúžov mať dobre hydratované pery.

 

 

 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona