VIDEO Šok na svadbe: Pred nevestu sa postavila sestra, ženích jej navliekol prsteň

NETKY.SK • 5 December 2017, 15:27 • 2 min
VIDEO Šok na svadbe: Pred nevestu sa postavila sestra, ženích jej navliekol prsteň

Na svadbách padne veľa sĺz, väčšinou sú to slzy šťastia, občas však aj trpkého sklamania. Hostia na tejto svadbe plakali od dojatia, aj keď úvod spočiatku vyzeral veľmi zvláštne.

slovakia

left justify in out

Ashley má mladšiu sestru Hannah, ktorú od malička milovala. Narodila sa však s Downovým syndróm a trápi ju aj cukrovka. Napriek posmeškom bezcitných detí, ju Ashley stále vodila so sebou.

Neskôr si Asley našla jedinečného priateľa Willa, ktorý rešpektoval jej blízky vzťah s jej chorou sestrou. Dokonca si ju obľúbil.

 

V deň svadby, keď Ashley už stála pred oltárom, Will urobil šokujúce gesto. Zavolal Hannah a kňaz sa jej spýtal: „Vezmeš si Willa za najlepšieho kamaráta? Slubuješ, že s ním budeš chodiť na ryby, rozprávať mu hlúpe vtipy a navždy sa o neho starať?“

 

Hannah hamblivo odvetila: „Áno.“ Rovnakú prísahu zložil aj Will.

 

Potom sľúbil lásku a vernosť do konca života jeho vyvolenej Ashley. Dojemné gesto, nenechalo suché jediné oko. Hannah sa tak predsa len postavila pred oltár v krásnych šatách, aj keď skutočnú svadbu asi nikdy mať nebude. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies