VIDEO Šok: Ľudia zažili na letisku pravé vianočné prekvapenie!

NETKY.SK • 11 December 2013, 11:52 • 2 min
VIDEO Šok: Ľudia zažili na letisku pravé vianočné prekvapenie!

HAMILTON – Ľudia veria, že na Vianoce sa dejú zázraky! Jeden takýto malý 'zázrak' si pripravili zamestnanci kanadskej leteckej spoločnosti WestJet. Niektorých cestujúcich dokonca dojali tak, že si poplakali.

slovakia

left justify in out

Letecká spoločnosť WestJet umiestnila do letiskovej haly v Toronte zariadenie, v ktorom sa objavil počítačový Santa Claus. Tomu ľudia povedali, čo by si želali ako darček na Vianoce. Celé to vyzeralo ako zábavka pre deti. Cestujúci si potom sadli do lietadla, ktoré malo namierené do mesta Hamilton.

Pracovníci letiska v Hamiltone nakúpili všetky veci, ktoré si ľudia želali. Zabalili ich a napísali na ne mená tých, ktorí si ich priali.

Obrovské prekvapenie potom nastalo, keď cestujúci Čakali na svoju batožinu. Za sprievodu vianočnej hudby prišli na páse ich vysnené darčeky, ktoré im daroval sám Santa Claus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies