VIDEO Sock skolaboval na kurte, od vyčerpania nedohral zápas

NETKY.SK • 4 September 2015, 12:54 • 2 min
VIDEO Sock skolaboval na kurte, od vyčerpania nedohral zápas

NEW YORK - Nepríjemnú scénu priniesol štvrtý deň hlavných súťaží na grandslamových tenisových US Open v New Yorku. Domáci hráč Jack Sock nasadený ako dvadsiaty ôsmy nedohral pre vyčerpanie duel 2. kola dvojhry mužov proti Belgičanovi Rubenovi Bemelmansovi.

slovakia

left justify in out

Za stavu 6:4, 6:4, 3:6, 1:2 sa udržal na nohách iba s pomocou fyzioterapeuta, dostával kŕče, dávil, neskôr ho - sotva aspoň sediaceho - ošetrovali na kurte. Z dvorca Grandstand mu museli pomôcť. Hralo sa v teplote 33 stupňov Celzia a pri vlhkosti vzduchu 59 %. Neskôr sa jeho zdravotný stav zlepšil, ale v zápase nemohol pokračovať.

 


"Je pre mňa mimoriadnym sklamaním, že som musel odstúpiť z tohto zápasu. Hrať na US Open som bral ako najdôležitejší moment tejto sezóny, veľmi som sa na turnaj tešil," uviedol neskôr Sock vo vyhlásení pre médiá. K svojmu zdravotnému stavu pre server CNN dodal: "Cítim sa už lepšie a teším sa na zápasy Davisovho pohára týždeň po US Open." Američania sa v DP predstavia v zápase o účasť vo svetovej skupine 2016 v Uzbekistane.

Tohtoročný US Open je plný predčasných odstúpení či vynútených skrečov hráčov. Sock bol už trinástym takýmto prípadom, a to turnaj nedospel ešte do 3. kola singlových súťaží.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona