VIDEO Hrdinka sobotňajšieho útoku v Londýne: Vlastným telom blokovala teroristov

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 08:31 • 2 min
VIDEO Hrdinka sobotňajšieho útoku v Londýne: Vlastným telom blokovala teroristov

LONDÝN – Žena, ktorá sa nachádzala v jednej z reštaurácií do ktorej sa pokúšali dostať teroristi, im zablokovala vstup tým, že vlastným telom držala dvere kým sa ostatným podarilo ujsť zadným východom.

slovakia

left justify in out

Podľa výpovedí svedkov, žena svojou pohotovosťou zachránila približne 20 ľudí. Na pár sekúnd sa jej podarilo zadržať dvere reštaurácie, ktorými sa snažili dostať teroristi dnu. Po chvíli ju však útočníci pretlačili.

 

„Vedela, že ide o zlých ľudí, ktorí sa snažia dostať dovnútra“, uviedol vodič taxíku. „Ľuďom sa podarilo medzičasom ujsť zadnými dverami, takže zachránila snáď 20 životov“, dodal taxikár.

 

Udalosť sa stala v reštaurácii Black and Blue Steak v štvrti Borough Market, kam útočníci dorazili z mostu London Bridge, kde zrazili prvých ľudí bielou dodávkou. Mnohé britské médiá uvádzajú svedectvá o tom, ako sa ľudia teroristom postavili a nenechali sa zastrašiť.

 

Mnohí, ktorí sa ocitli v strete s džihádistami po nich hádzali poháre, stoličky, všetko čo im prišlo pod ruku. Jeden z taxikárov sa dokonca útočníkov pokúsil zraziť.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies