VIDEO Snímku Hra peňazí uvedú na festivale v Cannes

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 15:58 • 2 min
VIDEO Snímku Hra peňazí uvedú na festivale v Cannes

BRATISLAVA - Snímku Hra peňazí v réžii Jodie Foster uvedú na 69. ročníku Medzinárodného filmového festivalu v Cannes, ktorý sa bude konať od 11. do 22. mája.

slovakia

left justify in out

Informáciu magazínu The Hollywood Reporter potvrdil nemenovaný zdroj z okolia organizačného tímu. Film, v ktorom sa predstavia Julia Roberts, George Clooney a Jack O'Connell, by však prestížne podujatie nemal otvoriť. Ďalšie informácie o programe nie sú zatiaľ známe, keďže riaditeľ festivalu Thierry Fremaux a jeho tím ho zatiaľ držia v utajení.

 


Dráma Hra peňazí priblíži príbeh Leeho Gatesa v podaní 53-ročného Clooneyho, ktorý v televíznej šou radí, ako sa dostať k peniazom. Podľa jeho rád postupoval aj Kyle Budwell (Jack O'Connell), no namiesto zárobku prišiel o všetky rodinné úspory. Rozhodne sa tak vziať problém do vlastných rúk a "finančného poradcu" zajme v priamom prenose. Diváci a diváčky vo filme uvidia ešte Dominica Westa či Caitrionu Balfe. Snímka sa má do slovenských kín dostať 2. júna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona