VIDEO Smrť v Disney parku: Pri nehode luxusného Lamborghini zahynul inštruktor

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 19:07 • 2 min
VIDEO Smrť v Disney parku: Pri nehode luxusného Lamborghini zahynul inštruktor

ORLANDO - Na pretekárskom okruhu v najväčšom zábavnom parku na svete Walt Disney World havarovalo počas zážitkovej jazdy luxusné Lamborghini. Pri nehode zahynul inštruktor a šofér auta sa ľahko zranil, informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií floridskej diaľničnej polície vodič športového auta značky Lamborghini Tavon Watson (24) stratil v nedeľu popoludní počas jazdy kontrolu nad vozidlom, čo stálo život inštruktora Garyho Terryho (36).
     

Watson podľa správy z dopravnej nehody nezvládol manéver s vozidlom s vysokou kubatúrou počas "exotickej" zážitkovej jazdy, pričom auto vrazilo na strane spolujazdca do bezpečnostných zábran. 
     

Inštruktor Gary Terry zahynul podľa AP priamo na mieste nehody, zraneného vodiča hospitalizovali, kde ho lekári ošetrili a následne prepustili. Polícia incident vyšetruje.

 


     

Hovorkyňa zábavného parku uviedla, že spoločnosť Disney vyslovila "najhlbšiu sústrasť všetkým zúčastneným".
     

Zážitkové jazdy v pretekárskom areáli zábavného parku Walt Disney World poskytujú záujemcom možnosť šoférovať luxusné automobily značky Lamborghini, Porsche či Ferrari. Za cenu 200-400 amerických dolárov (približne 190-290 eur) môžu zákazníci svojpomocne prejsť na pretekárskom okruhu niekoľko kôl v sprievode profesionálnych inštruktorov, ktorí sedia na mieste spolujazdca.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies