VIDEO Smetiarske auto v Glasgowe vrazilo do chodcov: Šesť mŕtvych

NETKY.SK • 22 December 2014, 21:00 • 2 min
VIDEO Smetiarske auto v Glasgowe vrazilo do chodcov: Šesť mŕtvych

GLASGOW - Pondelňajšia nehoda v centre škótskeho Glasgowa, kde vošlo medzi chodcov smetiarske auto, si podľa polície vyžiadala šesť mŕtvych a najmenej sedem ďalších ľudí utrpelo vážne zranenia.

slovakia

left justify in out

Inšpektor Stewart Carle predtým vyhlásil, že vozidlo sa na rušnej ulici vymklo spod kontroly, zatiaľ však nič nenasvedčuje tomu, že by udalosť bola úmyselným činom.

 

Polícia napriek tomu "potrebuje čas na jej prešetrenie". Smetiarske auto zastavil náraz do steny hotela a jeho vodiča, ktorému podľa prítomných ľudí mohlo prísť nevoľno, previezli do nemocnice. Nehoda sa stala v popoludňajších hodinách, keď býva centrum Glasgowa preplnené vzhľadom na vrcholiace predvianočné nákupy.

 

 

Na mieste zasahovali desiatky sanitiek, policajných a hasičských vozidiel. Okolité ulice boli aj niekoľko hodín po nehode uzavreté.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies