VIDEO Smells Like Teen Spirit od Nirvany ako ste ju ešte nepočuli! Spolupráca vyše tisícky hudobníkov je neskutočná

NETKY.SK • 16 December 2017, 17:00 • 2 min
VIDEO Smells Like Teen Spirit od Nirvany ako ste ju ešte nepočuli! Spolupráca vyše tisícky hudobníkov je neskutočná

NEW YORK – Obľúbený hit skupiny Nirvana - Smells Like Teen Spirit dostal novú tvár! Viac ako 1 000 hudobníkov z rôznych kútov sveta vytvorili niečo, čo tu ešte nebolo!

slovakia

left justify in out

Spoločne nahrali novú verziu pesničky, s ktorou skupina Nirvana burcovala davy a lámala rekordy v počúvanosti. Pravdepodobne na Zemi neexistuje človek, ktorý by hit nepoznal. Výsledok spoločného nahrávania vás nadchne.

 

Hudba, ktorá nás ovplyvňuje od narodenia je jazykom, ktorí dokáže ľudí spájať bez ohľadu na vek, pôvod, vierovyznanie či farbu pleti. Na dôkaz toho, sa v talianskom meste Cesana stretlo viac ako tisíc hudobníkov z celého sveta, aby si spoločne zahrali song od Nirvany, ktorí aj po rokoch v ľuďoch vyvoláva silnú emóciu a minimálne ich núti pohupovať sa v rytme piesne. Výsledok je skutočne famózny!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies