VIDEO Slzy malého dievčatka dojali Austráliu a pohli svedomím zlodejov

NETKY.SK • 10 November 2017, 09:48 • 2 min
VIDEO Slzy malého dievčatka dojali Austráliu a pohli svedomím zlodejov

V pondelok dopoludnia vykradli zlodeji na predmestí Croydon Hills v austrálskom Melbourne dom rodiny Hoodovcov. Okrem elektroniky a šperkov si odniesli aj dvojmesačné šteniatko labradora, dovtedy nerozlučného kamaráta ich štvorročnej dcérky menom Maia. Jej slzy, ktoré vzápätí obleteli celú Austráliu, pohli nakoniec aj svedomím zlodejov.

slovakia

left justify in out

Podľa polície štátu Victoria dom vykradli medzi pol desiatou a pol dvanástou. Zlodeji si odniesli notebook, tablet a šperky. A k šoku všetkých tiež osemtýždňovú fenku menom Sasha. Labrador bol s rodinou iba týždeň, malá Maia si však stihla šteniatko zamilovať a z dvojice sa stali nerozluční kamaráti, píše server Novinky.cz.

 

Zúfalí rodičia vydali vyhlásenie, v ktorom prosili každého, kto by mal informácie o ukradnutom šteniatku, aby to dal vedieť polícii. Zábery malej slziacej Austrálčanky vzápätí obleteli celý kontinent. 

 

Príbeh má nakoniec šťastný koniec. Vo štvrtok ráno niekto šteniatko vrátil. "Nestrácali sme nádej. Manželka si šla ráno urobiť kávu a videla postavu, ktorá sa plíži od našej psej búdky," povedal Ryan Hood v programe Australias Today. "Či už sa v nich pohlo svedomie, alebo len dostali strach, nám je to jedno. Hlavne sme radi, že ju máme späť," dodal Ryan.

 

Polícia po zlodejoch neustále pátra. "Je ťažké pochopiť, čo si zlodeji mysleli," povedal vyšetrujúci policajt Adam Leggo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies