FOTO+VIDEO Slovenských hokejistov do Pjongčangu dopravil prezident Kiska vládnym špeciálom, bez spánku absolvovali prvý tréning v kompletnom zložení

NETKY.SK • 8 Február 2018, 13:52 • 2 min
FOTO+VIDEO Slovenských hokejistov do Pjongčangu dopravil prezident Kiska vládnym špeciálom, bez spánku absolvovali  prvý tréning v kompletnom zložení

PJONGČANG - Prvý tréning slovenských hokejistov v dejisku zimnej olympiády mal prezidentský dohľad. Nápad sa zrodil ešte v lietadle, v ktorom Andrej Kiska "priviezol" druhú skupinku, teda sedmičku hráčov a generálneho manažéra Miroslava Šatana.

slovakia

left justify in out

Do Pjongčangu a jeho okolia sa cestujúci zo špeciálu dopravili vo štvrtok popoludní a o niekoľko hodín neskôr sa niektorí opäť stretli v hlavnej hale hokejového centra v Kangnungu. Prezident SR zavítal aj na striedačku a potom všetko sledoval z tribúnovej perspektívy, istý čas aj spolu so Šatanom a ďalším prezidentom (Slovenského olympijského výberu) Antonom Siekelom.

 

"Pán Kiska nám prišiel zapriať všetko dobré. O výsledku sme sa ale nebavili. Bol to priateľský pozdrav," konštatoval brankár Ján Laco.

 

Tréning netrval ani hodinu, trochu ho skrátili pre náročné predchádzajúce fázy. Traja preťažení únavou (Branislav Konrád, Marcel Haščák a Matej Paulovič ani netrénovali).

 

VIDEO Relizačný tím hokejistov SR zaviedol v tíme nové pravidlo! Prečo sa Ramsay a Šatan rozhodli pre tento nevšedný krok?

 

"Je tu milé prostredie, taký príjemný zimák. Ľad je kvalitný, zázemie výborné. Niet sa na čo sťažovať," povedal Laco, ktorý si je vedomý, že aklimatizačná únava sa prejaví zrejme najviac na druhý deň. Preto ešte nemá jasno vo svojom voľnom programe na piatok večer: "Veľmi rád by som išiel na otvárací ceremoniál, ale záleží ako sa budem cítiť. Veľa do toho asi povie aj počasie. Predsa je to dlhšia záležitosť a človek môže v takom chlade ochorieť. V Soči pred štyrmi rokmi to bolo iné, tam bola oveľa teplejšie počasie."

 

Tréning slovenských hokejistov sledovali aj kórejské dobrovoľníčky. Mali z toho náramnú zábavu a fotili jedna radosť.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies