VIDEO Slovenský Mercedes musel kvôli komentáru na Facebooku utopiť auto

NETKY.SK • 24 August 2015, 15:43 • 2 min
VIDEO Slovenský  Mercedes musel kvôli komentáru na Facebooku utopiť auto

BRATISLAVA – Facebook vie niekedy poriadne prekvapiť. Presvedčil sa o tom aj manažér sociálnej siete Mercedes-Benz Slovakia, ktorý údajne prišiel o prácu.

slovakia

left justify in out

Všetko sa to začalo fotografiou Mercedesu CLA v úprave Shooting Brake pri bazéne s titulkom: „Má niekto lepší nápad na zajtra?“

 

 

 

Má niekto lepší nápad na zajtra?

Posted by Mercedes-Benz Slovakia on Wednesday, July 22, 2015

 

Jeden z užívateľov k nej pridal komentár: “A čo tak, keby si tento meďák zaplával?!". Keď mu Mercedes odpovedal: "Keď vám komentár olajkuje tisíc ľudí, môžete si vybrať, či do toho bazéna nacúvame alebo to dáme driftom." Začali sa diať veci. Nikto by nečakal, že jeho komentár získa viac ako tisíc lajkov. Lenže stalo sa. A komentár dostal dokonca viac ako dvojnásobný počet palcov.

 

Nikto však nečakal, že by Mercedes svoj sľub splnil a na facebooku sa objavil obrázok, ktorý sľuboval rozlúštenie celej situácie.

 

 

 

 

Včera sa na facebooku Mercedes-Benz Slovakia objavilo veľmi pekne spravené video, v ktorom sa nakoniec auto dostalo do vody. Teraz ide o to, aby ľudia zachránili prácu manažerovi ich facebookovej stránky.

 

 

 
Nová CLA Swimming Brake

Na začiatku bola prehratá stávka, na konci je o jedno voľné parkovacie miesto viac. Sľubujeme, že keď bude mať toto video tisíc zdieľaní, dáme nášmu social media managerovi jeho prácu späť.

Posted by Mercedes-Benz Slovakia on Sunday, August 23, 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona