VIDEO Slovenský dizajnér vytvoril hodiny, aké ste ešte nevideli! Čas ukazujú úplne inak

NETKY.SK • 23 Október 2017, 13:00 • 2 min
VIDEO Slovenský dizajnér vytvoril hodiny, aké ste ešte nevideli! Čas ukazujú úplne inak

Aj v spôsobe, akým hodiny ukazujú čas sa dá urobiť originálna inovácia.

slovakia

left justify in out

Prvé hodiny sa na svete objavili pred stovkami rokov. Odvtedy už ubehlo veľa času, no napriek tomu v tejto oblasti nenastalo veľa zmien. Čas sme sledovali na ručičkovom ciferníku, neskôr pribudol digitálny displej s číslicami, no tam sme sa zastavili. Samozrejme, vzhľad hodín podlieha módnym trendom, ale spôsob, akým z nich čítame nie. Až doteraz.

 

Martin Fischer je mladý slovenský dizajnér, ktorý sa rozhodol urobiť zmenu. Vytvoril špeciálnu verziu hodín, z ktorých čas odčítame v slovách, nie v číslach. Takéto hodiny boli dostupné v anglickom a nemeckom jazyku, teraz sa objavia aj v našej rodnej slovenčine.

 

Tieto hodiny sú originálnym, ale aj praktickým, doplnkom do každého priestoru, či už ide o obytné miesta, alebo firmy, kde určite upútajú pozornosť každého, kto vstúpi. Okrem toho na nich môžete mať aj niečo osobné, čo bude špecifické pre vás či miesto, na ktorom sa nachádzajú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona