VIDEO Slovensko-ruské vzťahy v otázke cestovného ruchu prekvitajú

NETKY.SK • 1 December 2017, 14:20 • 2 min
VIDEO Slovensko-ruské vzťahy v otázke cestovného ruchu prekvitajú

BRATISLAVA – Dnes zorganizovalo Veľvyslanectvo Ruskej federácie stretnutie, na ktoré prizvali predstaviteľov ruských a slovenských cestovných kancelárií, s cieľom ponúknuť nové cestovateľské inšpirácie a podporiť cestovný ruch medzi krajinami.

slovakia

left justify in out

Veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej  republike Alexey Leonidovič Fedotov, ktorý otvoril dnešnú debatu v Ruskom centre vedy a kultúry, vyzdvihol význam spolupráce, keďže obe krajiny majú nielen nádherné prírodné, ale aj historické bohatstvo. Predstavitelia jednotlivých ruských a slovenských cestovných kancelárii ako Volga Travel, Matrioška Travel odprezentovali skutočne pútavé prezentácie poukazujúc na bohatstvo ruskej krajiny.

 

Tohto stretnutia sa zúčastnil aj Pavol Vitek autor prvého slovenského cestopisu, ktorý pozvaným predstavil svoju knihu s názvom Po koľajniciach do hlbín Ruska. Inšpiráciu načerpal na svojej ceste, ktorú absolvoval so svojou rodinou počas dovolenky. Prizvaný bol aj generálny riaditeľ cestovnej kancelárie BUBO Ľuboš Fellner, ktorého prezentácie očarili a pravdepodobne mu budú v budúcnosti nápomocné v organizovaní zážitkových dovoleniek pre Slovákov.

 

Čo bolo hlavným dôvodom dnešného stretnutia, aká je predstava o budúcej spolupráci medzi Slovenskom a Ruskom a ktoré slovenské mesto sa už do tohto projektu zapojilo? Viac sa dozviete vo videu.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies