VIDEO Slovensko dnes čaká veľký duel vedomostí: Vyhrá Slavo alebo Martin?

NETKY.SK • 22 December 2016, 10:08 • 2 min
VIDEO Slovensko dnes čaká veľký duel vedomostí: Vyhrá Slavo alebo Martin?

BRATISLAVA – Už dnes to vypukne! Slovensko dnes čaká očakávaný vedomostný duel.

slovakia

left justify in out

Dnes o 17:45 sa vo vedomostnej súťaži RTVS Duel postavia proti sebe dvaja rekordéri.

 

"Duel šampiónov je jedinečný hlavne v zložení súťažiacich – svoje vedomosti dnes divákom ukážu najlepší z najlepších a dvaja tohtoroční rekordéri Martin a Slavo, ktorí si získali priazeň státisícov fanúšikov na celom Slovensku. Táto vianočná epizóda je špeciálna aj v tom, že sme sa ju rozhodli nakrútiť na základe množstva diváckych žiadostí, ktorí túžili vidieť Martina a Slava súťažiť proti sebe," povedal PR manažér RTVS Juraj Kadáš.

 

 

 

Martin z Nitry bol v relácii Duel 24-krát a nenašiel premožiteľa, pretože sa rozhodol skončiť a zarobil vyše 16-tisíc eur. Slavo z Levíc ostal takisto neporazený a počas svojej 34. účasti skončil rovnako ako jeho súper v mínuse. Fanúšikovia relácie si Slava obľúbili a šou aj vďaka nemu lámala rekordy sledovanosti. Učiteľovi Slavovi sa podarilo zarobiť 31 500 eur.

 

 

Dnes o 17:45 sa rozhodne, kto má viac vedomostí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona