VIDEO Slovensko bude mať svoj prvý animovaný film – LokalFilmis

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 11:52 • 2 min
VIDEO Slovensko bude mať svoj prvý animovaný film – LokalFilmis

BRATISLAVA – Tvorcovia LokalTV v spolupráci so štúdiom INOUT si pripravili pre divákov vôbec prvý slovenský animovaný film s názvom LokalFilmis.

slovakia

left justify in out

img

 

K filmu, v ktorom sa objavia známe tváre z LokalTV ako Pišta Lakatoš alebo Rytmaus, už vyšiel aj prvý trailer a podľa toho, čo sme videli sa majú slovenskí diváci na čo tešiť. V slovenských kinách bude mať LokalFilmis premiéru 18. júna.

 

img

 

“Za prvý slovenský animovaný film je považovaný Zbojník Jurko od Viktora Kubalu, ktorý vznikol v roku 1976, teda v období Československa. Preto sa nebojíme označiť LokalFilmis za prvý slovenský,” odkazujú autori projektu na svojom Facebooku.

 

Hlavnú úlohu bude vo filme “hrať” Rytmaus spolu s Pištom Lakatošom. Tí budú proti sebe kandidovať vo voľbách na prezidenta SR. Zo Slovenska sa vďaka predaju čistej pitnej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva s najväčšími mocnosťami ako je USA, Rusko či EU. Do hry o planétu sa zamieša aj diabol Moloch...

 

Pozrite si trailer na LokalFilmis

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona