VIDEO Slovenskí vojaci prerobili piesne od Rihanny

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 11:13 • 2 min
VIDEO Slovenskí vojaci prerobili piesne od Rihanny

BRATISALVA - Ministerstvo obrany SR pozýva všetky deti a dospelých na Tyršovo nábrežie v Bratislave na Deň bezpečnostných zložiek SR. V sobotu 30. mája 2015 od 10.00 h sa návštevníkom pri príležitosti dňa detí predvedú vojaci Ozbrojených síl SR, policajti a hasiči.

slovakia

left justify in out

"Srdečne pozývam všetkých, aby si v sobotu prišli pozrieť ukážky práce našich vojakov, techniky, ale aj bohatý kultúrny program," uviedol minister obrany Martin Glváč.

 

Počas poslednej májovej soboty budú môcť návštevníci na nábreží v Bratislave vidieť netradičné spojenie Vojenskej hudby Ozbrojených síl SR a Laciho Strikea spolu so 14 tanečníkmi zo Street Dance Academy. Vojenská hudba bude hrať skladby od Jamesa Blunta, ale aj speváčky Rihanny, na ktoré pripravil Laci Strike so svojimi tanečníkmi choreografiu.

 

 

"Tento nápad vznikol tak ako všetky nápady. Zobudil som sa a bolo. Potom som zavolal na Ministerstvo obrany SR, pár stretnutí a veľa hodín nácvikov. Páčia sa mi netradičné spojenia. A toto je pre nás ako tanečníkov super, keď si môžeme zatancovať na niečo, čo nemá úplne tradičnú formu," povedal tanečník Laci Strike.

 

 

Vojaci počas dňa detí predvedú ukážky používania zbraní, boj zblízka, kurz sebaobrany, ale aj prelet vrtuľníkov Ozbrojených síl SR s výsadkom vojakov z 5. pluku špeciálneho určenia zo Žiliny. Návštevníci uvidia na nábreží aj rôznu vojenskú techniku, ako vrtuľník Mi-17, tank T-72, húfnicu Zuzana, zbrane 5. pluku špeciálneho určenia, simulátor lietadla Gripen a po Dunaji "preletí" aj formula na vode, ktorú bude pilotovať člen VŠC Dukla Marián Jung.

 

Pre deti bude pripravená škola pochodovania, rôzne branno-športové súťaže, kreatívne dielne s vojenskou tematikou, či fotenie v rôznych uniformách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona