EXKLUZÍVNE VIDEO: Slovenské sviečky LVMINIA zožali celosvetový úspech v Paríži !

NETKY.SK • 3 Október 2018, 20:32 • 2 min
EXKLUZÍVNE VIDEO: Slovenské sviečky LVMINIA zožali celosvetový úspech v Paríži !

BRATISLAVA- Ako jediná slovenská značka, ktorá vyrába sviečky a parfumy vystavovali na celosvetovej výstave Maison & Objekt v Paríži.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Maison & Objekt je najväčšia a najprestížnejšia celosvetová výstava určujúca trendy na nadchádzajúcu sezónu v interiérovom dizajne.

LVMINIA vyrába unikátne krištáľové sviečky známe nádherným trblietavým voskom, jagajúcim sa sťa čerstvý sneh v slnečných lúčoch. Vlievané do ručne fúkaného Bohemia Krištáľu. Prevoňané vzácnymi esenciálnymi olejom a exotickými koreninami. Na tejto prestížnej výstave zožali naozaj veľký úspech.

 

Nie len, že sa k nim počas piatich dní  ľudia vracali späť s tým, že takú unikátnu sviečku ešte nevideli, ale dostali ponuky náš slovenský produkt posunúť ďalej do sveta.

Momentálne sa chystajú na expanziu na zahraničný trh.

 

"Boli okolo nás naozaj tie najväčšie celosvetové značky, kde nebolo jednoduché zaujať v takom mori celosvetovej kvality. Ale vďaka našim produktom sme sa naozaj líšili a zaujali natoľko, že nám ponúkli spoluprácu. Výstava mala pre nás obrovský význam, či už ako zážitok, ale hlavne posun značky LVMINIA do zahraničia", prezradila majiteľka značky Natália Gápľovská.

 

Viac nám o sviečkách a o obrovskom úspechu povedala Soňa Štefková v nasledujúcom videu.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies