VIDEO Slovenské katolíčky na púti bavia internet: Cítili silné vibrácie

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 17:39 • 2 min
VIDEO Slovenské katolíčky na púti bavia internet: Cítili silné vibrácie

BRATISLAVA – Toto video baví celý svet! Fanatické katolíčky sa vybrali na cestu do Albánska, aby našli miesto kde je pochovaný svätý Gorazd. Počas cesty vzniklo video, ktoré sa stalo hitom na internete.

slovakia

left justify in out

Svätý Gorazd bol známy slovenský biskup a svätec a, žiak Cyrila a Metoda a podľa žien na videu by sa jeho pozostatky mali nachádzať na Balkáne, konkrétne v Albánsku. Ženy sa preto vybrali na ďalekú cestu, aby sa tomuto velikánovi katolíckej cirkvi mohli pokloniť.

 

Video vzniklo počas cesty na Balkán. „Prosíme našu nebeskú mamu Máriu, aby sme naozaj tie korene odhalili, naše slovenské korene, našich drahých otcov,“ povedala jedna z účastníčok púte a nasledovalo „silné vibračné chvenie“ doprevádzané neidentifikovateľnými citoslovciami. Niekoľkokrát padne meno bývalého pápeža Jána Pavla II.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies