VIDEO Slovenská speváčka Lea Danis zverejnila debutový singel Sunshine

NETKY.SK • 5 September 2016, 14:32 • 2 min
VIDEO Slovenská speváčka Lea Danis zverejnila debutový singel Sunshine

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a modelka Lea Danis predstavila singel Sunshine. Novinka, ktorú si interpretka sama zložila aj otextovala, vznikla v spolupráci s belgickým producentom Arkerom.

slovakia

left justify in out

O tanečný aranžmán sa postaral Holanďan Guido Aalbers zo štúdia GieSound, finálny mastering má na svedomí hudobné štúdio Wisseloord z holandského Hilversumu. "Sunshine je o túžbe mať stále viac, je o odcudzení, udržaní lásky na diaľku, je o tom, že niekedy považujeme dôležité veci za samozrejmosť. A je tiež o tom, že láska nie je samozrejmosťou, ani na chvíľu,“ povedala rodáčka z Humenného o svojom debute. Zároveň prezradila, že inšpiráciu pre jeho vznik našla v odlúčení od manžela. "Zo všetkých skladieb, ktoré som v poslednej dobe napísala, má pre mňa práve Sunshine aktuálne najväčšiu silu. V čase, keď som ju písala, môj manžel bol a stále je pracovne v zahraničí. Pri písaní sa mi vynárali naše debaty pred jeho odchodom, všetky tie pre a proti, argumenty, čo získame, čo môžeme stratiť, a že ‘to dáme’,“ vysvetlila.


Hudobníčka zároveň prostredníctvom služby YouTube k skladbe zverejnila aj videoklip, ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou Laca Rychtaríka z košického štúdia Woont. Video nakrútili koncom augusta práve Košiciach. „Laco je veľmi talentovaný mladý režisér. Keďže je sám tiež spevák, vedel sa na pľaci vžiť do mojej kože. Musím ho pochváliť za ohromnú trpezlivosť, a to aj pri postprodukcii, spojil našu predstavu so svojou víziou do úžasného celku,“ pochválila Danis prácu s režisérom. Ako priznala, pôvodný námet klipu, v ktorom zohrala hlavnú úlohu, bol oveľa komplikovanejší, ale nakoniec mu dali jednoduchý námet. "O nálade klipu sme dlho premýšľali. Pôvodný komplikovaný scenár sme nakoniec celkom vyškrtali. Výsledkom je video postavené na nálade a na tom, nech ma ľudia na začiatok lepšie spoznajú," dodala.


Danis, ktorá sa rozhodla odštartovať svoju kariéru v belgickom Bruseli, už pripravuje ďalšie skladby. Aj s nimi by jej mohol pomôcť práve Arker. "Arker je ohromný profesionál. Má neskutočný prehľad, zdravé zmýšľanie a veľké srdce. Mám rozrobených pár ďalších skladieb - debatovali sme už o blízkej budúcnosti," prezradila interpretka. "Aktuálne intenzívne pracujem pod odborným dozorom na hlase a technike spevu. Nájsť dobrého vocal coacha je ako nájsť dobrého producenta, alebo dobrého šéfa, prosto kabát, ktorý vám sadne. A mne sa vypláca heslo, kto hľadá, ten nájde. Pár ďalších projektov visí vo vzduchu. Myslím, že nie je na čo čakať a pripraviť ďalšiu hudobnú nádielku," dodala.


Lea Danis sa spievaniu a písaniu textov sa venuje od skorého veku, keď začala úspešne objavovať aj divadelné dosky, tanečný parket a nakoniec aj módne mólo. Ako modelka pôsobila Ríme, Londýne, Istanbule alebo Číne. Počas pobytu na Srí Lanke pracovala ako fit modelka pre známu značku Victoria’s Secret.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies