VIDEO Slovenská playmate je hlavnou hviezdou v sexi americkej reklame

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 15:16 • 2 min
VIDEO Slovenská playmate je hlavnou hviezdou v sexi americkej reklame

NEW YORK – O tom, že na Slovensku máme krásne ženy vedia na celom svete, a preto je práve Slovenka hlavnou hviezdou v reklame na odevnú značku Uncle Sam. A je neuveriteľne sexi.

slovakia

left justify in out

Hlavnou hviezdou spomínanej reklamy je bývalá playmate Lucia Javorčeková, ktorá sa okrem iného objavila na televíznych obrazovkách v seriály televízie JOJ Panelák.

 

Hlanú úlohu v reklame hrajú Luciine obrovské silikónové prsia, za ktoré sa modelka nehanbí a pomohli jej v kariére. „Mne sa tým práca rozbehla, keď to mám takto povedať. Ja som si ich vyslovene dala spraviť len kvôli dobrému pocitu, pretože som sa nevedela na to pozerať, ja som sa nevedela pred manželom vôbec uvoľniť pri intímnejších situáciách,“ povedala sexi Lucia v relácii Supermama.

 

Jej výstrih radi obdivujú najmä muži. „Občas je to obťažujúce, že sa nerozprávajú so mnou, ale s mojimi prsiami. Je to nepríjemné, ale pomáha mi to pri mojej práci. Mnohí sú zvedaví, aké sú na dotyk,“ dodala Lucia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies