VIDEO Slovenská hip-hopová scéna má ďalší letný hit: Prekoná Puerto Ega?

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 22:00 • 2 min
VIDEO Slovenská hip-hopová scéna má ďalší letný hit: Prekoná Puerto Ega?

BRATISLAVA – Bratislavský rapper Fero Churý (22), ktorý vystupuje pod pseudonymom Puerto nahral chytľavý letný hit s názvom Letíme. Podarí sa mu prekonať pieseň Žijeme len raz?!

slovakia

left justify in out

Mladý slovenský raper Puerto (Fero Churý) pochádzajúci z Bratislavy práve dokončil a vydal videoklip ku svojmu letnému singlu s názvom “Letíme“. Skladba sa nesie v duchu latino soundu, o ktorý sa postaral známy producent z Kuby Kiki Pro.  

 

Text skladby oslavuje leto a obdobia dovoleniek, ktoré ľudia trávia práve v týchto chvíľach so svojimi najbližšími v rôznych destináciách po svete. 

 

Samozrejme, nie každý ma možnosť takúto luxusnú dovolenku zažiť a preto sa celý koncept videoklipu nesie v duchu Puertovho “snívania“ kde si počas tohto sna plní svoje túžby, ktoré ma ako mladý chalan zvečnené na nástenke pri svojej posteli. 

 

 

O video produkciu sa postaral režisér Samuel Vičan a David Vaverčák zo štúdia BeOnMind, ktoré má na svedomí výrobu viacerých úspešných projektov vrátane oficiálnych promo videí pre mesto Bratislava, slovenského teaseru ku filmu Need For Speed a veľa ďalších. Video sa produkovalo na viacerých lokáciach na Slovensku, ale aj v zahraničí za použitia profesionálnych filmových kamier. Ide o prvý slovenský klip, kde bol použitý private jet, ktorý poskytla spoločnosť Opera Jet. 

 

Video obohacuje aj pár špeciálnych efektov a špičkový filmový colorgradeing, ktorý je veľmi ojedinelý pri takýchto projektoch.  Všetko to bolo možné zrealizovať vďaka vysokému rozpočtu, ktorý bol na tento projekt určený.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona