VIDEO Slovák v Anglicku dobil a znásilnil ženu, posedí si 14 rokov za mrežami

NETKY.SK • 20 Október 2015, 18:39 • 2 min
VIDEO Slovák v Anglicku dobil a znásilnil ženu, posedí si 14 rokov za mrežami

LEEDS – Slovák, ktorý v Anglicku znásilnil 18-ročnú ženu po tom, čo ju doslova odvliekol z autobusovej zastávky a neskôr ju niekoľkokrát udrel kameňom do hlavy, si posedí 14 rokov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Zdenko Turták sa svoj verdikt dozvedel dnes na súde v anglickom meste Leeds. Tento ohavný čin spáchal v rovnakom meste ešte v marci.

 

img

 

Obeť utrpela vážne zranenia po tom, čo ju odtiahol za plot a 18-krát ju zasiahol kameňom. Podľa súdu bolo Turtákovi jedno, či žije, alebo je mŕtva a po čine odišiel na Slovensko.

 

Tento ohavný čin bol zachytený na bezpečnostú kameru a trval sedem a pol minúty. Žena mala asi 152 centimetrov,bola štíhla, mala na sebe tradičné moslimské oblečenie a čakala na autobus, keď ju Turták schmatol zozadu a odtiahol do záhrady.

 

 

Tam ju hodil na zem a z vrecka vytiahol kameň, s ktorým ju opakovane udieral do hlavy. Keď sa prestala hýbať, dal jej dole oblečenie a znásilnil ju. Po tomto otrasnom čine opustil záhradu.

 

Jeho obeť sa takisto dostala preč zo záhrady a odpadla na neďalekom chodníku, kde ju našli dve ženy. Ihneď bola prevezená do nemocnice, kde podstúpila operáciu hlavu.

 

img

 

Turtáka identifikovali na základe vzorky DNA, ten však tri týždne po útoku odišiel na Slovensko, odkiaľ bol prevezený naspäť do Veľkej Británie. Bezpečnostná kamera ho zachytila, ako sleduje aj ďalšie ženy v Leedsi asi hodinu a pol pred útokom.

 

img

 

Turták pôvodom z Veľkej Idy priznal znásilnenie a útok, avšak odmietol pokus o vraždu. Jeho právnik Robin Frieze povedal súdu, že jeho klient nemá žiadne predošlé obvinenia vo Veľkej Británii a že „nedokáže pochopiť, prečo sa takto správal.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona