VIDEO Skupina Slovak Tango vydala nový album Letter to the World

NETKY.SK • 11 December 2016, 19:27 • 2 min
VIDEO Skupina Slovak Tango vydala nový album Letter to the World

ANSKÁ BYSTRICA – Nový album s názvom Letter to the World, na ktorom okrem slovenčiny zaznie aj čeština, nemčina, francúzština, angličtina či fínska polka a argentínske tango, vydala v týchto dňoch banskobystrická skupina Slovak Tango.

slovakia

left justify in out

Podľa jej manažéra Andreja Krajčoviča ide o ich tretí album, ktorý je však iný ako predchádzajúce a skupina ním chce svoju tvorbu predstaviť aj zahraničným poslucháčom.

 

„Po prvý raz je album skupiny Slovak Tango z veľkej časti zahraničný. V slovenčine sú len dve pesničky. Názov Letter to the World je akýmsi neoficiálnym listom do sveta. Chceme aj zahraničným poslucháčom predstaviť našu tvorbu a veríme, že začneme pravidelne koncertovať aj v zahraničí,“ uviedol Krajčovič s tým, že piesne na tento album vyberal hlavne kapelník a akordeonista František Kubiš.

 

Skupina Slovak Tango počas svojho doterajšieho pôsobenia na slovenskej scéne vydala okrem aktuálneho ešte albumy Prečo tak pozde (2011) a Ja sa neviem hnevať (2013). Od svojho založenia pôsobí v rovnakej zostave - František Kubiš (akordeón), Andrej Turčin (husle), Milan Maťaš (kontrabas), René Bošeľa (gitara, viola, spev), Peter Račko (spev).

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies