VIDEO Skupina Peter Bič Project prekvapila tvorcov paródie 'Nemám'

NETKY.SK • 5 Február 2014, 11:25 • 2 min
VIDEO Skupina Peter Bič Project prekvapila tvorcov paródie 'Nemám'

BRATISLAVA - Slovenská formácia Peter Bič Project navštívila tvorcov skladby Nemám, ktorá parodovala ich úspešný hit Hey Now.

slovakia

left justify in out

Hudobníci návštevou strednej školy v Trebišove študentov nielen prekvapili, ale tiež im priniesli balíky kriedy. Vo vtipnej verzii piesne sa totiž spieva o tom, ako škola ani trieda nemá kriedu. “Video študentov sa ku mne dostalo náhodne a veľmi ma pobavilo. Úplne napodobnili náš klip. Keď sme to s kapelou pozerali, napadlo mi, že by bolo výborné, keby sme tých študentov prekvapili a navštívil ich v škole. Nakúpili sme kriedy a doniesli sme im ich do školy,” uviedol frontman kapely Peter Bič.

Návšteva Petra Biča a jeho kolegov spôsobila na škole rozruch. Pôvodne totiž skupinu ohlásili ako zástupcov ministerstva kultúry, ktorí vyšetrujú zneužitie autorských práv. Až keď sa hudobníci ukázali pred študentmi, napätie opadlo. “Nakoniec sme si to užili aj my, aj študenti. Žiaci boli fantastickí, vytvorili atmosféru priam hysterickú. Bolo milé vidieť ich rozžiarené a prekvapené tváre, keď sme do triedy vošli my a nie ľudia z kultúry,” dodal Bič. Po symbolickom odovzdaní daru si kapela so študentmi zahrala a zaspievala, pričom v repertoári nechýbala ani paródia Nemám. 

Paródia na video


Original video



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona