VIDEO Skupina All Saints zverejnili skladbu This Is a War

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 15:06 • 2 min
VIDEO Skupina All Saints zverejnili skladbu This Is a War

BRATISLAVA - Anglicko-kanadská skupina All Saints zverejnila skladbu This Is a War.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na albume Red Flag, ktorý dievčenské kvarteto plánuje vydať 8. apríla. Nahrávka bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb. Fanúšikovia a fanúšičky si zatiaľ mohli vypočuť pieseň One Strike.

 

Prvý singel vznikol po tom, ako sa členka formácie Nicole Appleton v roku 2014 rozviedla so spevákom Liamom Gallagherom, ktorý sa preslávil v už nefungujúcej kapele Oasis. Na produkcii očakávanej štúdiovky sa podieľali K-Gee, The Invisible Men, Utters a Hutch.


All Saints sa pohybujú na scéne s prestávkami od roku 1993, pričom naposledy obnovili činnosť v roku 2013. Odvtedy však nevydali žiaden album. Oceňovaná skupina uviedla na trh štúdiovky All Saints (1997), Saints & Sinners (2000) a Studio 1 (2006).

 

Medzi ich úspešné single patria napríklad Never Ever, Bootie Call, Pure Shores či Black Coffee. V skupine pôsobia speváčky Natalie Appleton, Nicole Appleton, Shaznay Lewis a Melanie Blatt. Pôvodná členka Simone Rainford zomrela v máji 2013 na rakovinu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies