VIDEO Sklamal rodičov a rozhodol sa, že to napraví: Obrovským prekvapením dojal otca k slzám

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 16:00 • 2 min
VIDEO Sklamal rodičov a rozhodol sa, že to napraví: Obrovským prekvapením dojal otca k slzám

Mladý študent sa rozhodol poučiť z chýb minulosti a svoj život dal do poriadku. Jeho rodičia sa rozplakali od šťastia.

slovakia

left justify in out

Život nie je vždy jednoduchý. Svoje o tom vie aj rodina Mujicovcov, ktorá pred niekoľkými rokmi zažili veľkú stratu. Ich starší syn tragicky zahynul a oni sa z toho len ťažko spamätávali. O to väčšie nádeje vkladali do svojho druhého syna. Verili, že sa mu bude dariť, že so svojim životom naloží zodpovedne a všetkým bude robiť radosť. Žiaľ, nestalo sa tak.

 

Hanss Mujica dokončil strednú školu, no bolo mu jasné, že štúdium nebude to, v čom by sa našiel. Napriek tomu sa dostal na univerzitu a začal ju navštevovať. Úlohu tu zohrávali aj rodičia, ktorí si na vzdelaní svojho syna veľmi zakladali. Hanss sa však nesnažil. Pred naplnením svojho cieľa uprednostňoval iné, zábavnejšie aktivity, a tak ho z univerzity vyhodili. Keď sa následne vrátil domov a oznámil to rodičom, v ich očiach zbadal také sklamanie a smútok, aké naposledy videl v momente, keď sa dozvedeli o smrti jeho brata. Vtedy si uvedomil, že spravil životnú chybu a rozhodol sa všetko zvrátiť.

 

Mladík "zapol" na plné obrátky a na vysokú školu sa dostal znova. Tentokrát ale pracoval tak, aby to dotiahol do úspešného konca. Po celý tento čas o tom však rodine nič nepovedal. Po šiestich rokoch sa mu podarilo získať akademický titul. Pre rodičov si teda pripravil veľké prekvapenie.

 

Pod zámienkou fotografovania pre špeciálny projekt pozval Hanss rodinu na univerzitu. Nikto z nich netušil, že v skutočnosti idú na promócie svojho syna a brata. Ich reakcia, ktorú si Hanss natočil na video a následne zverejnil na sociálnej sieti, dojala mnohých.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies