VIDEO Skaličania už majú svojho maskota

NETKY.SK • 18 December 2015, 14:26 • 2 min
VIDEO Skaličania už majú svojho maskota

SKALICA - Tím najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HK 36 Skalica už má maskota.

slovakia

left justify in out

Na oficiálnom webe mužstva zo Záhoria prebiehal v novembri výber, podieľali sa na ňom fanúšikovia klubu. V ankete spomedzi návrhov triumfoval trdelník Trdélko pred strapcom hrozna Rubínkom a Fazuľkou. Trdelník dostal nadpolovičný počet všetkých hlasov. V súčasnosti sa už maskot zoznamuje s jednotlivými mužstvami aj priestormi štadióna, divákom sa predstaví v utorok 22. decembra v počas súboja proti Dukle Trenčín.

 


"Sme veľmi radi, že už i my v Skalici máme svojho maskota, ktorý nás bude počas zápasov zabávať na tribúnach. Zaregistrovali sme, že pri jeho výbere padali rôzne názory, z ktorých niektoré hlásali nevhodnosť takéhoto typu maskota. Návrhy fanúšikov a finálne hlasovanie však jasne ukázali, že trdelník vytvára vo fanúšikoch silnú asociáciu s mestom i klubom ako takým, a preto verím, že ho za svojho príjmu všetci a najmä tí najmenší, pre ktorých to bude nevídané spestrenie ligových zápasov," povedal Juraj Chovanec, v skalickom klube pracovník poverený marketingom a PR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies