VIDEO Silná skladba s veľkým posolstvom, Richard Müller venoval našim parašportovcom novú pieseň

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 16:51 • 2 min
VIDEO Silná skladba s veľkým posolstvom, Richard Müller venoval našim parašportovcom novú pieseň

BRATISLAVA - Oficiálnou hymnou slovenskej výpravy paraolympionikov na zimných paralympijských hrách v Pjongčangu bude skladba "Sme si rovní", ktorú naspieval Richard Müller. Názov skladby je zároveň aj mottom našich parašportovcov, s cieľom upriamiť pozornosť na každodenné problémy ľudí so zdravotným znevýhodnením.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Byť zdravotne znevýhodnený je náročné a spoločnosť je nedostatočne informovaná o množstve prekážok, s ktorými sa treba denno-denne potýkať. 

 

"Keď mi môj manažér povedal, o aký projekt ide, neváhal som. Oslovil som spolupracovníkov - Petra Uličného, ktorý napísal text, a tiež Ondreja Gregora Brzobohatého, s ktorým pripravili naozaj krásnu skladbu. Nahrávali sme ju v Prahe, s výsledkom som veľmi spokojný. K piesni vznikol aj klip, čo ma teší. Videl som zatiaľ len hrubý zostrih a som rád, že sa do projektu zapojili aj mnohí kolegovia a osobnosti Slovenska. Samozrejme, takto verejne by som sa im chcel poďakovať. Ak moja účasť na tomto projekte akokoľvek pomôže k tomu, aby sme 'Si boli rovní', budem naozaj šťastný," priblížil Richard Müller vznik piesne. 

 

FOTO+VIDEO Slovenskí paralympionici sa predstavili v netradičných úlohách! Pred odchodom do Pjongčangu im zaspieval Richard Müller 

 

 

 
Vo videoklipe účinkuje viacero osobností
 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies