VIDEO Silk City zverejnili singel s Duou Lipou

NETKY.SK • 7 September 2018, 07:47 • 2 min
VIDEO Silk City zverejnili singel s Duou Lipou

BRATISLAVA - Anglický hudobník, dídžej a producent Mark Ronson a americký dídžej a producent Diplo zverejnili so svojím projektom Silk City singel Electricity, v ktorom hosťuje aj speváčka Dua Lipa.

slovakia

left justify in out

Na novinke sa okrem mladej Angličanky podieľali aj Romy Madley-Croft z kapely The xx a textárka Diana Gordon. Nahrávka je už štvrtou skladbou Silk City a predchádzali jej počiny Only Can Get Better s Danielom Merriweatherom, Feel About You s hudobníčkou Mapei a Loud, v ktorej hosťovali GoldLink a Desiigner.

Ku skladbe vznikol aj videkolip, ktorý Ronson zverejnil prostredníctvom svojho kanála na službe YouTube. Réžie videa, ktoré sa odohráva v roku 2003 počas výpadku elektriny v New Yorku, sa ujalo duo The Bradley and Pablo. Počin sleduje Duu Lipu ako sama spieva a tancuje v tmavom byte. Jej energia pritom nabíja svetlá, čo priláka ďalších ľudí, s ktorými si v byte urobí tanečnú párty. Na tú sa pokúšajú dostať aj Ronson s Diplom, ale zaseknú sa vo výťahu a tak sa nakoniec zabávajú s baterkami.

Mark Ronson vydal v roku 2003 debutový album Here Comes The Fuzz, po ktorom nasledovali nahrávky Version (2007), Record Collection (2010) a Uptown Special (2015), pričom z posledného menovaného pochádza jeho zrejme najväčší hit Uptown Funk, na ktorom spolupracoval so spevákom Brunom Marsom. Na konte má päť cien Grammy. Okrem toho získal tiež dve BRIT Awards. Spolupracoval aj s mnohými ďalšími interpretmi ako napríklad Amy Winehouse, Sean Paul, Macy Gray, Christina Aguilera, Robbie Williams, Adele, Lady Gaga, Duran Duran či Paul McCartney.

Diplo, vlastným menom Thomas Wesley Pentz, má na konte sólový album Florida (2004). Na začiatku kariéry spolupracoval s britskou rapperkou a speváčkou M.I.A, s ktorou nahral napríklad mixtape Piracy Funds Terrorism (2004). Okrem toho pracoval napríklad aj s Gwen Stefani, Die Antwoord, Britney Spears, Madonnou, Shakirou, Beyoncé, Justinom Bieberom, Usherom či Snoop Doggom. Je tiež členom dancehallovej skupiny Major Lazer a spolu s dídžejom Skrillexom vytvoril už nefungujúce elektronické duo Jack Ü. Na konte má dve ceny Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies