VIDEO Silák zdvihol pol tony, takmer ho to zabilo

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 15:35 • 2 min
VIDEO Silák zdvihol pol tony, takmer ho to zabilo

LONDÝN – Silák Eddie Hall sa rozhodol, že sa stane prvým človekom na svete, ktorý mŕtvym Ťahom odlepil zo zeme 500 kilogramov. Tento rekord ho takmer zabil.

slovakia

left justify in out

Eddie pochádza z britského mesta Stoke má prezývku The Beast (Beštia) vytvoril rekord v mŕtvom ťahu v anglickom meste Leeds. Hall predtým dvihol 465 kíl, lenže nebol jediný, a tak sa rozhodol, že si pridá a pokúsi sa zdvihnúť pol tony.

 

 

Tento neuveriteľný kúsok sa mu podaril, avšak skoro zomrel, pretože mu popraskali cievy v hlave. „Skoro ma to zabilo. Ten tlak bol tak neskutočný, že som odpadol a tiekla mi krv z nosa. Toto nebolo zdravé, ale dokázal som to a som si istý, že sa zapíšem do histórie. Je to úžasný pocit. Asi rovnaký ako keď sa človek po prvýkrát prešiel po mesiaci. Som hrdý, na to, že som súčasťou histórie,“ povedal Hall.

 

Eddie má ženu a dve deti – Laylu (8) a Maxima (4). Momentálne sa pripravuje na svetovú súťaž o najsilnejšieho muža na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona