VIDEO Šialený kanibal brutálne napadol bezbranného dídžeja, polícia zatkla dobitú obeť

NETKY.SK • 28 Október 2015, 13:00 • 2 min
VIDEO Šialený kanibal brutálne napadol bezbranného dídžeja, polícia zatkla dobitú obeť

SAN ANTONIO - Šialený kanibal vtrhol koncom septembra v ranných hodinách na recepciu obytného komplexu a brutálne napadol britského dídžeja Kennyho McSweena. Ako sa neskôr ukázalo, išlo o omyl.

slovakia

left justify in out

Bezpečnostné kamery zachytili, ako neznámy páchatel zrazil Kennyho k zemi a začal ho surovo biť a hrýzť do tváre. Útok trval dlhých dvadsať minút, a agresor si počas bitia svojej obete od tepla vyzliekol bundu a utieral pot z čela. Keď dorazila na miesto polícia, spravila nepochopiteľný krok. Ako informoval portál Mirror, muži zákona putá nasadili zbitému Kennymu a agresora nechali odísť.

 

Kenny doteraz netuší, prečo bol vlastne napadnutý, no vraj si ho násilník s niekým pomýlil. McSween, ktorý žije na Ibize už dva roky, bol prevezený do nemocnice v San Antoniu, kde ho zošili a zröntgenovali. Zo zranení sa bude liečiť celé týždne. "Úprimne, myslel som si, že ma zabije. Cítil som sa, akoby som strávil 12 kôl v ringu s Mikeom Tysonom. Moja tvár sa nafúkla ako balón a tiekla zo mňa krv. Zvuky, ktoré vydával, ma strašia dodnes. Ryčal ako divé zviera," opísal svoj zážitok Kenny, ktorého veľmi nahnevalo, že útočníka, údajne španielskej národnosti, policajti z ničoho neobvinili a dovolili mu voľne odísť. Keďže sa Kenny bál o svoju bezpečnosť, vrátil sa do Londýna, kde čaká na výsledky vyšetrovania. Kenny pôsobí ako DJ spolu so Sian Edwardsovou, dvojica je známa ako Ken a Barbie Ibizy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona