VIDEO si uťahuje z futbalistov: Takto by vyzerali nafilmované pády v každodennom živote!

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 18:00 • 2 min
VIDEO si uťahuje z futbalistov: Takto by vyzerali nafilmované pády v každodennom živote!

BRATISLAVA – Máte radi futbal, ale lezú vám na nervy nafilmované pády futbalistov?! Tvorcovia tohto videa sa inšpirovali práve simuláciami najlepších svetových futbalistov a vytvorili veľmi vtipný klip.

slovakia

left justify in out

Futbal je tvrdý šport, ale niektorí hráči využívajú to, že si rozhodca nemôže v opakovanom zábere pozrieť jednotlivé situácie a častokrát veľmi výrazne ovplyvnia zápas nasimulovaním faulu. Filmujúci hráči potom bývajú objektom nenávistí a posmechov. Z futbalistov  si uťahujú aj tvorcovia s názvom „Každodenné futbalové fauly.“( Everyday Football Fouls – pozn.)

 

V klipe zobrazili každodenné situácie ako napríklad, nákup, stretnutie v kancelárii, v reštaurácii, alebo v bare a upravili ich podľa simulujúcich hráčov. Akoby to vyzeralo, keby ľudia simulovali aj v skutočnom živote? Pozrite si video.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies