VIDEO Shia LaBeouf predčasne odišiel z tlačovej konferencie k filmu Nymfomanka

NETKY.SK • 10 Február 2014, 16:11 • 2 min
VIDEO Shia LaBeouf predčasne odišiel z tlačovej konferencie k filmu Nymfomanka

LOS ANGELES - Americký herec Shia LaBeouf odišiel z tlačovej konferencie k dvojdielnemu filmu Nymfomanka (2013) na medzinárodnom filmovom festivale v Berlíne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Los Angeles sa zdržal iba približne 10 minút, pričom kolegov a novinárov opustil po otázke týkajúcej sa erotických scén. "Keď čajky sledujú rybársku loď, očakávajú, že do mora hodia sardinky," rozlúčil sa citovaním futbalového búrliváka Erica Cantonu, ktorý týmito slovami reagoval na incident z roku 1995, keď počas zápasu kopol diváka. LaBeoufov kolega Christian Slater vzápätí zažartoval, že scenár snímky je plný sardiniek.

 

LaBeoufove výstrelky navyše pokračovali aj na festivalovej premiére filmu, kde sa na červenom koberci objavil s papierovým vreckom na hlave, na ktorom mal napísané: "Už nie som slávny." Tento výrok pritom od 13. januára denne zverejňuje na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Hercovo zvláštne správanie v Berlíne vraj začalo, keď sa ho v hoteli snažili odfotiť traja mladí muži, na ktorých sa následne vrhol. LaBeouf sa len prednedávnom dostal do fyzického konfliktu aj v jednom z londýnskych barov, kde hlavou udrel do hlavy muža, s ktorým sa hádal. 

 

Na spomínanej tlačovej konferencii sa vôbec nezúčastnil režisér erotickej drámy Lars von Trier, no ešte pred ňou absolvoval v rámci prezentácie snímky spolu s hercami fototermín. Počas pózovania pre fotografov mal na sebe tričko s logom filmového festivalu v Cannes a nápisom "Persona non grata" (nežiaduca osoba, pozn. SITA). Odkazoval tým na incident z roku 2011, keď ho organizátori spomínaného festivalu vykázali z podujatia pre antisemitské výroky. Následne sa rozhodol vyhýbať sa verejným vyhláseniam a rozhovorom. 

 

Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine (2005), Atentát v Ambassadore (2006) a celosvetovú popularitu mu priniesol prvý film zo série Transformers (2007). Nasledovali úlohy v snímkach Disturbia (2007), Oko dravca (2008), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008), New York, milujem ťa (2009), Transformers: Pomsta porazených (2009), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010), Transformers 3 (2011), Zem bez zákona (2012), Pravidlá mlčania (2012) či The Necessary Death of Charlie Countryman (2013). Najnovšie ho diváci mohli vidieť v spomínanej Nymfomanke, ktorej prvá časť sa dostala do slovenských kín 9. januára a druhá 6. februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies